Bloggen läggs ner ett tag!

Hejsan:)!
Orkar för tillfället inte driva denna blogg, har så mkt annat i livet som jag vill uppnå än att få en välbesökt blogg, för vad är det för mål egentligen? Aja, see you guys!
signatur

Sommarkul^^!

Hejsan:D!
Ska Snart till sommarkul:).. Fast först blire som vanligt tennis, men den mobbar vi eftersom att jag inte är med i denx'D.. Hahah, men jag ska iaf kolla på och det är jätte roligt:D! Faaast, det kan bli lite långtråkigt, men men^^! Hoppas vi går ner till stranden direkt idag igen på sommarkul, vilket jag inte tror att vi gör, men men^^..
Just nu sitter jag och äter frukost, fil och "crunshy" hahah, ingen aning om hr det stavas, men jajax'D.. Hahah:P.. Men nu finns det inget mer att skriva såå..
signatur

Ska snart göra lunch till imorrn^^

Hejsan:D!
Ska fundera på vad jag ska ha för lunch imorrn, sedan ska jag fixa till den^^!
Hahah, allt jag ville skriva, hare braa:D<3
signatur

Blogga på som tusan, hahah:p!

Hejsan^^!
Nu har jag bestämt mig för att blogga MINST 10 inlägg per dag och det ska vara MINST 5 inlägg som ska ha bilderx'D.. hahah:P.. Men det börjar jagf med idag då det inte finns så mkt att blogga om idag^^!.. Men slänger in lite bilder:P.. Philip tyckte jag hade för några bilderx).. Så här kommer bilder på.. Honom x'D




Hahah, orka ladda upp fler^^.. Men kanske kommer någon annan gång, bara för att jävlasx'D.. Hahah:P
signatur

Sommarkul och tennis snart:D!

Hejsan!
Snart är det dags att gå för att se Natta spela tennis och sedan blire sommarkul^^! Undrar vad vi gör idag förutom att chilla:P.. Iaf så ska jag bara steeeka o bli bruunx'D! Jaop:D! Faaast, kan ju inte ha brillorna på, hur skulle det se ut dåx'D!! Heheh, brill-bränna :P.. Aja, vet inte riktigt vad jag mer ska skriva så^^...
signatur

Är med Natta, har vart lite oaktiv (a)

Hallojsan:D!
Nu har jag varit lite oaktiv, men har inte riktigt haft tid att sitta o slöa framför datan^^! Jag har ju lixom sommarlov och har massa sköjj hela tinx'D! Imorrn blire sommarkul, då ska jag steka:P.. Hoppas vi går ner till stranden direkt! Iaf ska det bli skönt och kul^^! Längtar ärligt till Spanien nu:P.. Ska bli möööörk^^! Heheh:P.. Hade ju tänkt färga håret, men isf blir det efter:P.. Men då kanske det ser helt sjukt ut om jag är mörkhyad och har mörkt hårx'D.. Men men:).. Vi får se^^! Oavsett vad så ska jag åka upp till Stockholm med Jejja någon gång snart:D! Då ska jag fan ta med mig as mkt pengar så att jag kan shoppa gärnet asså;o! Heheh:P.. Måste hitta mina Kappahl presentkort på 250kr eller vad det nu är:p..
Var iaf med Natta till Eskilstuna idag, köpte 2st t-shirts och 1 par shorts:P.. Biler kommer möjligtvis^^! Sedan köpte även hennes föräldrar ett fotsmycke åt mig, tack tack:D!
Hittade ett par skor som jag VERKLIGEN ville ha, men men:/.. De var lila med typ 10cm klack, så skulle ändå aldrig kunne gå med dex'D.. O de kostade typ 1300kr, men men^^! Snygga var de:O! Just nu är jag o Natta uppe och ser på tv, samt sitter vid datanx'D.. Heheh:p.. Det var allt:D!
signatur

Umfg, vilken LUCK O..O!

Hellujschan everyone;D!
Räknade ut att DAGEN EFTER vi kommer hem från Spanien kan kaninerna säljasx'D! Hahah, gud vilken tur:P.. Aja, så nu får jag bara se till att ha kul:o! Ska sola skiten ur erxD! Hahah, kommer se ut som en "afro-afrikan" när jag kommer hemx'D! Hahah, nej då, men tänker iaf vara BRUN som in i heeeelsike;)! Aja, Allt jag ville sägax'))..
signatur

Natta, wake up;D!

Hellusan:D<3
Nu har jag sovit en stund till(a).. Drömde att jag först var med Linnea o vi hade BROTTOM för vi skulle med en buss till flen och shoppa på hm (vilket inte finns i flenx'D) Sedan var jag med WILMA o hennes mamma sa var vi skulle packaO..o! Sedan när jag packat var jag med NATTA x'DD! Hahah, sen "stal" Linneas mamma en bil, fast det var bara en lek som många lekte O..O'! Öuhm.. Vi kom aldrig iväg xD! Hahah, very weird , funny dream:D! Men nu sitter jag iaf o väntar påå att Natta ska vakna xP.. VAKNA XD! *suck* Heheh, jaop:D!
signatur

Godenmorgenx'D

Hellu:P!
Nu var det morgon då, hehehx'D! Kan inte sova, längtar tills senare idag för mkt 8))!! Hahah, ska va med Natta o hennes kusinsbarn x'D! Kommer bli jätte kulit:)! Jaop:D! Men nu måste jag FÖRSÖKA sova 'kommer inte kunna'.. Hahah, men då blire väl upp o de om vi har nå o käkelikäka:p
signatur

Glad Midsommar everyone:D!

Hejsan:))!
Idag var det midsommar och det tror jag ingen missat:D! Hahah, ätit massa gött, mest jordgubbar:D! Hahah, de flesta är nog ute och kröker just nu:P.. Men inte jag^^! Heheh:P.. Önska jag var, men men x').. Får vänta ett par år *suck*.. Men nu vet jag vad jag ska göra den 3-10 juli augusti iaf:P.. Ska till SPANIEN :p.. Ni kanske undrar "ÄR HON INTE GLAD!?".. Jo, visst är jag det, kommer bli as skönt och ska sola o bli brun som in i hälsike (h).. Men Jejja ska inte med o då kommer det fan va as tråkigt:(.. Kommer inte ha NÅGON att va med när jag har tråkigt:'/.. Aja, jag ska inte deppa:P.. Det är ju trots allt Spanien, o jag ksk hittar nån pooolers där :P.. Kommer ju typ inte kunna ta hand om mina ninungar ALLS! Veckan innnan är jag lix på ridläger, sedan går det 1 dag sedan är jag i Spanien >...<! O det är typ veckan de ska säljas:((! Aja, får lösa det:P..

signatur

Kevin Rudolf - Must Be Dreamin'

Hejsan:D!
Här kommer Kevin Rudolfs Must Be Dreamin' :D!

i woke up reachin' for ya i was outta breathe
i've been chasin' you around ever since you left
now i'm wonderin' if your ever comin' back
if your comin' back, c-c comin' back

all i know is i need you
after all those things that we've been through
and there's nothin' in this world that i won't do
for you to believe me, for you to believe me

now i know i must be dreamin'
i close my eyes and you walk in
now i know i must be dreamin'
i must be dreamin', i must be dreamin' again
i must be dreamin' again

without you i can't take it anymore
all this time we had a .... what's it even for?
is this .... are you finally knockin' at my door, woah

cause all i know is i need you
after all those things that we've been through
and there's nothing in this world that i won't do
for you to believe me, for you to believe me

now i know i must be dreamin'
i close my eyes and you walk in
now i know i must be dreamin'
i must be dreamin', i must be dreamin' again, i must be dreamin' again
i must be dreamin' again

something's gotta give cause i don't wanna live
don't wake me up till' the story ends
if there's another night without you in my life
don't wake me up again

now i know i must be dreamin'
i close my eyes and you walk in
now i know i must be dreamin'
i must be dreamin', i must be dreamin' again, i must be dreamin' again
i must be dreamin' again

i must be dreamin' again
woah!
i-i'm dreamin' again, dreamin' again
i must be dreamin' again, again
yeah, i'm dreamin' again

signatur

Kevin Rudolf - Whatchu Waiting For

Hejsan!
Här kommer Kevin Rudolfs Whatchu Waiting For;))!

[Kevin]
After a few shots she can go all night I hit the right spot, she's all mine there's only one way, you can know for sure what're you waiting for wha whatcha waiting for

Why don't we go back and escape the world I see those eyes and I know you wanta leave this place so bad yeah, I feel it, you feel it.

[Chorus]
So whatcha waiting for, baby I'm the one who can show you what it's like if you're tryna come. Take you to a place, you've never been before what're you waiting for wha whatcha waiting for.

Whatcha waiting for[x3]

[Three 6 Mafia]
....

[Chorus]
So whatcha waiting for, baby I'm the one who can show you what it's like if you're tryna come. Take you to a place, you've never been before what're you waiting for wha whatcha waiting for.

Whatcha waiting for[x5]

Why don't we go back and escape the world I see those eyes and I know you wanta leave this place so bad yeah, I feel it, you feel it.

[Chorus]
So whatcha waiting for, baby I'm the one who can show you what it's like if you're tryna come. Take you to a place, you've never been before what're you waiting for wha whatcha waiting for.[x2]

Whatcha waiting for[x5]

signatur

Låt-Texter

Hejsan:D!
Ville bara skriva lite kort att jag nu tänker lägga in lite låt-texter:).. Detta för att fylla ut min blogg lite och för att det är rätt kul^^!
signatur

Inte så många inälgg idag

Hejsan!
Ni kanske har lagt märke till att det inte har blivit så många inlägg idag:)?
Detta är pga att jag vart HIMLANS upptagen idag x'D! Hahah:P.. Knappt hunnit med kaninungarna (a'!! Men nu har jag hunnit kolla könen och till er som förstår kaninspråk/kan gissa sig till vad det betyder så ser det ut att vara 2.4 ^^! As ruuuligt:D!
YES, det var allt jag ville säge för just nu:D<3
signatur

Trött som in i helsike:o!

Hejsan^^!
Nu är jag tillbaka hemma hos Natta efter en lång, lång dag:)!
Det började med att vi skulle på tennis, men ville inte ha långa tajts, så var tvungen att gå hem innan:P.. Sedan gick jag alltså till tennisen och var där i ca en timme:P.. Sedan blev det sommarkul, vilket var rätt roligt, fast inte i börjanx'D! För då skulle vi plocka blommor och göra en midsommarstång (as boooring).. Jaop, men sedan åt vi lite och Natta, Wilma o Liw gick sedan och badade, men jag hade ingen lust så jag spelade kort med några stycken:)! Det var riktigt kul^^! Sedan efter typ en timme så kom Natta upp från badet och vi bestämmde oss att spela kotten med Gustav (mitt fadderbarn xD).. Jaop, men när de skulle ner o fråga Wilma om hon ville vara med så tog det typ 20 minuter för dem att komma tillbaka och då hade jag redan börjat spela med Malin, Jonna och Alexandra, hahahah x'D! Jaop:).. De vann typ as stortx'D! Men, men:D! Det var iaf jätte roligt:)! Sedan var det konstigt nog slut:o! Gud vad snabbt det gick egentligen x'D! Just det, vi fick glass med:P.. Heheh, jätte gott^^!
Men, men sedan begav vi oss hem till Natta för att hämta min mobil och sedan gick vi hem till mig:).. Där hemma lämnade vi mina saker:)).. Men gissa vad som hade hänt:o? En propp hade gått för typ en timme sedan och AC hade panikx'D! Hahah, så vi försökte hjälpa men propparna tog slut O..O! Jaop, men pappa skulle komma hem med nya och jag o Natta hade bråttom för vi skulle till Katrineholm och äta på donken:P.. Yes, så sedan begav vi oss till Katrineholm och så åt vi lite food:D! Mums säger jag bara^^! Men nu är jag alltså hemma hos Natta och jag har några bilder från tennisen som jag ska ladda upp senare:D! (Även några från sommarkul när alla dansar runt granen, förutom jag som var fotograf x'D).. Japp:).. Så när jag kommer hem igen så laddas dessa upp:D!
Ja, till den som orkade läsa allt det där så var det allt:D!
signatur

Frukost hos Natta:)!

Hejsan!

Just nu äter jag frukost hos Natta (Havre fras och mjölk). Senare ska jag kolla på när hon spelar tennis o sen blire sommarkul:D! Har inte så höga förväntningar på sommarkul men men:P.. Ska fota när Natta spelar tennis så de bilderna kommer nog upp här:D! (Räkna med andra personer med, dock ska jag brusa för deras ansikten).
Jaop:D!
signatur

Duscha är som att spola bort alla problem!

Hejsan:D!

Nu har jag duschat, gud, jag äälskar att duscha:D! Känns som att alla problem lixom bara rinner av då:P.. Så känner man sig så ren förstås också:)..
Men nu blir det städa *suck*.. Hatar att städax'D!

signatur

Hård rock:P!

Hejsan^^!

Tro det eller ej, men jag har hittat (eller Jonathan gav mig) ett BRA hårdrocks band O..O! Ärligt, helt ofattbartx'D!
Det heter iaf "Diablo" :)!

Hahahx'D
signatur

Klippa mig :))

Hejsan!

Jag skulle gärna vilja klippa mig, fast har ingen aning om hur:P.. Ska färga håret mahogny-brunt igen, när vi sålt kaninungarna så att jag kan köpa hårfärgx'D (Om jag inte åker till stan och köper för mina presentkort:)..)
Jaop, så jag funderar alltså på hur jag ska klippa mig:).. Pach (stavas?) med jätte långt hår fram och nästan inget där bak, uppklippt eller något annat:P..
Hahah, bäst att klippa sig först, så att man slipper köpa 2 paket hårfärg i onödan x'D.. Heheh:P..
Jaop, en av dagens funderingar alltså:P..

signatur

Kaninungarna^^!

Hejsan:D!
Jag har ju sagt att jag ska lägga upp bilder på kaninungarna, så, här kommer ett fåtal bilder:D!

Amazing♥Cliopatra
(www.ulanea.weebly.com)

n
n
ÖratÖrat♥
MiniMini♥
FläckenFläcken♥
SnuttenSnutten♥
HareHare♥
NellyNelly♥

Yes, det var alla:D! De är helt klart underbarast :))<3

signatur

Bilder^^!

Hejsan:D!
Här kommer the pics:D!

n
h
h
h
j
h
j
,
m
k
n
b
b
m
v
n
,
j

Jaoup det vara alla:D!

Hare gött/Cince<3

Hemma igen, men drar snart:D!

Hejsan:D!
Nu var man hemma igen då^^! Livet leker och jag har precis klippt Cosmos klor, även fast det inte behövdes, men var grymt sugen på att klippa x'D.. Heheh:P..
Kom hem för ett litet tag sedan, var ju med Natta en stund och fotade ett fåtal bilder:). Lägger upp dem direkt efter jag skrivit detta inlägg:D! Ska snart dra till Natta igen, ska sova där:D! Heheh, men hon skulle på fotbolls-träning först^^! Jaop:)!

Hare nice/Cince<3

Sitter och myser med underbaringar<3

Hejsan:D
Just nu sitter jag och myser med en liten kaninunge (Nelly). De är helt underbart söta alltså:o! Kanske slänger upp lite bilder sen då:).. Senare blir det nog Natta och sen vet jag intex'D! Heheh:P.. Ska nog göra en sådan där sak som placeras i slutet av texten så att jag slipper skriva "hare gött/cince<3". Inte för att det är jobbigt, men tkr det är snyggare med en sådan:D<3!
Jaop:).. Snart öppnar nog kakninungarna ögon och öron till de som är intresserade av sådantx').. Då kommer de bli sjukt söta:o! Fast det är de ju redan nu så (a)<3
Sedan kommer det inte bli fler kaninungar för iår :(.. Men nästa år blir det minst dubbelt så många kullar:D! Hihih, å då har jag mitt stall med *omfg as lyckligast*!
Har även beställt en sele+koppel (300cm) till kaninen som kommer flytta hit i höst:D! Från www.Rabb-it.se
Selen finns under bogselar, exklusiv och heter Vinbärsrand och kopplet finns under koppel och heter rosa kamo :D!
Jao, detta fick bli ett litet kanin inlägg då jag nästan aldrig bloggar om de, även fast de är halva mitt liv:))<3

Ciao/Cince<3

.
(sele, 80kr)
.
(koppel 40-80kr)

Tar nya tag!

Hejsan!
Nu ska jag försöka gaska upp mig! Inte kan jag väl låta en person förstöra hela mitt liv? Nej nej! Jag ska inte låta mig falla så lätt inte! Det är bara så himla lätt att må dåligt! Speciellt när man känner sig ouppskattad av någon man verkligen gillar! But as i use to say; Livet ÄR som en dans på rosor, men ibland kliver man på taggarna - Men det är bara att fortsätta, för man blir van! Fortsätt kämpa!
Detta är ord jag måste tänka flera gånger om dagen! Jag lovar, det får en att må bättre:)!

Så, hare/Cince<3

Mitt liv just nu..

Hej!

Jag kan inte säga att jag har det jätte dåligt, nej det skulle vara att ljuga. Men att säga att jag har det perfekt, det skulle vara att ta i! Nej, inte äns där emellan duger. Mitt liv pendlar mellan bra och dåligt. Hela tiden går det upp och ner. När jag är med Natta är det bra, faktist näst intill perfekt.. Men när jag är ensam, nej då mår jag fan inte bra. Det är då jag får dessa tankar, om hur det skulle vara om jag tog mitt liv. Vad som skulle hända här på jorden och vad som skulle med hända med mig. Vilka som skulle bry sig och vilka som bara skulle glömma mig. Vilka som skulle sörja och vilka som inte skule tänka på't.. Även dessa tankar om varför just ja finns kommer flygandes, varför jag föddes till den jag är.. Det är just vid ett sådant tillfälle jag skriver detta, jag måste uttrycka mig. Just nu känns allt piss.. -------- verkar inte vilja prata med mig.. H-n vet inte vad h-n betyder alltså:o! Och jag kan lixom inte säga "Vet du --------? Du betyder jätte mkt för mig!" Varför inte, tänker ni då.
Jo, 1- det skulle kunna misstolkas.
2- Det låter helt desperat och fail!
Just nu vill jag somna-inte vakna upp igen. Jag tror fan jag bara ska ligga i sängen - inte göra något annat än att MÖJLIGTVIS blogga tills h-n svarar, eller tills någon kan fixa till mitt liv! Oavsett hur länge detta dröjer, jag tänker fan inte änns äta eller dricka! Bara ligga här... Och om h-n svarar att h-n inte vill prata med mig, då vette fan vad jag gör... Natta kan ju lixom inte bara vara med mig, och jag tänker inte tvinga henne till det heller! Nej, hon ska inte bara behöva ta hand om mig! Jag får försöka klara mig. Keep on the hard work.. Men vi får se hur det blir.. Jag får väl hoppas på det bästa!
Men nu ska jag sova..

Hare/Cince

Bilder:)

Hejs!
Jag bestämde mig för att lägga upp bilderna direkt:P.

Så, är kommer de:

jgh
hj
gh
k
hjg
uy
hfg
hj
,
jkh
gj
Vad korta o tjocka mina fingrar ser ut (var tvungen att komenterax'D)
jk
gf
g
hgj
fjg
g
i
.
l
ö
-
ä
'
ä
.
ghj
ä
k
l
k
l
hjk
hk
l
ö
k
.
,
'
j
j
j
j
ä
m
bv
l
g
l
h
j
n
-
Jag fick en chokladbol, men näj, jag orkade den intex')..
ä
m
h
h
h
m
k
.
ä
m END x'D!

Hahah, ja, det var alla bilder utom en, som var på min skox'D! Haha, kändes onödigt att lägga ut denx')..
Aja:D!

Hare/Cince<3

Jätte tråkigt:)

Hejsan:)!

Har som för det mesta jätte tråkigtx'D.. Måste egentligen städa, men jag orkar inte:/.. Äff, jag får lov att göra det - snart x'D! Heheh.
Lägger troligtvis upp de fåtal bilder ifån idag imorgon:).
Vad ska jag göra imorrn dåx')? Säkert tråka, iaf på morgonen:P.. Ska ju fixa till Nattas header och göra en header åt Wilma:P.. Hehe, vad många headers man år göra även fast man sugerx')).. Aja:P..
Roligt att ha hög satistik idag iaf, men imorgon sjunker den, tyvärr x').. Men, men:).. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge:D!

Hare/Cince<3

Oh shiet:O!

Hejsan!

Nu var man hemma igen och jag sitter och funderar på en sak:o.. Varje dag så skapas ca 2500 bloggar:O! Tänk då hur många det blir om veckan:o! 16500 bloggar per VECKA :o! Hoppas att det är fler personer som skapar fler bloggar, annars måste det vara andra personer från andra länder som skaparx'D.. Heheh, bara en av mina vardagliga funderingar:P..

Hare gött/Cince<3

Hos Natta:)

Hejsan!
Nu var man hos Natta då:D! Ska snart fota henne massa:).. Just nu leker hon lit med min kamera och jag dricker någon saft som får mig att må illax'D! Fast den är as nice:P.. Råkade bara ha i liiiiiiiiiiiite för mkt saft:P.. Heheh^^.. Men men:D! Annars är det super skönt, solen skiner och det är 22,5 grader just nu, förr var det 32:O! Snacka om varm dagx'D! Heheh:P.. Aja:).. Lägger upp massa bilder sen igen då:D!
Nu ska jag gå o sno Nattas mascarax'D

Hare/Cince<3

Borstat tänderna och håret:P

Hejsan:D!
Har precis borstat tänderna och håret samt tagit på mig kläder i stället för pyamas, hehe:P.. Kanske lite sent, men bättre sent än aldrig som man säger:)
Kameran sitter nu på laddning och nu väntar jag bara på att klockan ska bli ungefär halv fem, för då drar jag hem till Natta^^! Min statistik har stigit jätte mycket och till och med några komentarer har kommit in, tack tack, fortsätt så:D!
Hihih, finns inget att äta hemma, så har inte ätit något, bara druckit ett glas päronsoda (usch!!). Måste väl slänga i mig en macka då, men är inte alls sugen:/.. Jag gör det senare (a).. Men, men, det var allt jag ville skriva:D!

Hare gött/Cince<3

Senare drar jag till Natta:)

Hejs:D!

Senare idag ska jag dra till Natta:)
Ska nog fota lite idag också, när min kamera ändå funkar:'D!
Fast då måste jag såklart ladda batteriet:).. Och radera de bilder jag lagt in på datanx')).. Heheh:P
Ska be Natta leka modell också, vill ha ännu fler foton på hennex'D! Heheh, skulle gärna vilja åka in till stan och shoppa, men går inte, för ingen kan nog skjutsa och så sjukt svårt att åka buss nu för tiden:/..
Men aja, jag får klara mig, om vi inte hittar någon som kan skjutsa då^^..

Hare gött/Cince<3

Så olikax'D!

Hejsan:)<3
Jag förstår inte att personer kan vara så olika:O!
Vissa personer är så grymt snälla, som Natta t.ex, medans vissa är så grymt elaka:O!
Kan man bara inte acceptera utséende eller hur man klär sig utan att trycka ner någon:o? Förstår lixom inte vad det svåra är x')..
Kort inlägg, men var bara det jag villa skriva..

Hare gött och va trevliga;)/Cince<3

Vad vill ni att jag ska skriva om:D?

Hejsan!<3

Nu är det så att det är svårt för mig att veta vad ni vill läsa:D.. Och jag tror att jag skriver ganska tråkiga saker faktist:).. Så nu ber jag dig att komentera vad just DU gillar att läsa:D!

Hare gött/Cince<3

fgj

Fuldansx'D

Hejsan:D!

Kolla in när jag dansar:))<3
http://fuldans.se/?v=mocsiacuuc

Hare/Cince<33

Besök älskade Natta:)

Hejsan:D!
Ska bara skriva ett kort inlägg nu^^!
Besök söta Natta:D!
www.nnattalliee.blogg.se
;)!
Hare gött /Cince<3

Bilder:D!

Hejsan:D!
Här kommer bilderna jag lovade er^^!

lö
Blomma
kj
.
yj
.
jh
.
hsgdgh
Buskex'D<3
hgd
.
jk
.
gs
.
hgj
Lite molnigt vare allt (iaf i början) x'D
hj
Blomma - igen^^
fgj
.
dgf
Kanske märker ni att jag gillar att fota naturen x'D?
gkghk
RaNdOm - Men kan aldrig hålla mig borta från at fota - ALLT x'D
gh
ÄNTLIGEN några bilder på Natthuzen:D!
gkh
<3
fj
<3
kgk
Här befann vi oss då:D<3
jkh
<3
vc
<3
fhg
Bad om en lite "seriös" bild och det fick jag:D<3
hjl
Sen blev det mer oseriöst än nånsinx'D
jkh
Hahah, kan nån förstå att vi köpte SAMMA julklapp til varanx'D? Fick ett likadant, fast ett J ofc:D!
j
Lite catwalk x'D<3
mb
Peace to the world;D!
l
Lite Gympa;D
dhj
k
m
När jag gjorde likadant hittade jag lite spännande sakerx'D<3
8
<3
b
Sedan lite bilder på mig då, hehe, ursäkta att jag inte ser klok ut (a'
n
Jag igen..
b
rsäkta igen för att jag inte precis är så finx'D
b
x)
f
Det är faktist inte bara jag som gillar att fota naturen - det gör Natta med:D<3
g
Vem smsar Natta med då;D!?
,
Dessa gjorde jag igår på henne:D! Heheh, redan förstördax'D
m
Yäääs, lite music:D!
n
Oh, Natta leker DJ x'D
n
O så lite dansx'D
v
<3
m
<3
n
Yohox'D
v
Hahah, omfg vad ful jag ärx'D Men Peace foreva:D
m
Oh shietx'D! Ignorera mitt fejsx'D
m
(a'
n
Här är mitt halsband:D
b
oh vad jag är tjock x'D
v
n
Snacka om fin tomt:D
n
<3
n
Tror ingen har sett min Malmamarken-fjortis video men här gör Natta den delen som får de flesta att asg x'D
m
Natta ännu mer wannabe mex'D
l
Natta när hon fick veta att alla bilder skulle ut på min blogg xD - Jag lugnade henne med att jag inte har hög statistik x'D
m
Oubs, råååkade bara ramla litex'D
b
Omfg x'D! This song owns:D!
ö
Natta hittade en gatlyckta som hon hade lite kul medx'D<3
h
Kära Malmköping<3
h
Vi drog till lekplatsen för att fota lite (A)
n
Hahah, Natta i vår älskade minnestunnelx'D! Fy vad vi var roliga när vi va små:)).
m
*Öhm* Jo, jag är sååå snygg *not* x'D
k
Omfg vad jag är fulx'D
n
Hållqvist på taketx'D
n
Natta-lyckad åkningx'D
k
"Hallå" x'D
g
<3
g
Påväg tbx nu då^^!
h
Min favorit i pryl 7;ans skyltfönster x'))
h
Nattas favvo *asg* x'D<3
g
Så slutade det med smsx'D
g
O så ringde jag Jonathan ofc x'D

Hahah, ja:D! Det var inte riiiiiiktigt alla bilder (finns typ 50 tillx'D) Men tror ingen orkar kolla och jag orkar verkligen inte ladda uppx'D<3 Men men:D<3 De dyker nog upp någon gång:D!

Hare gött/Cince<3

Fotorundah:D!

Hejs:D!
Nu har jag o Natta var på en låång (or not) fotorunda, men det blev några kort iaf:D!
Lägger upp alla bilder senare, när jag kommer hem:))..

Hare gött / Cince<3

Vad har jag ätit och druckit idagx'D?

Hejsan:D

Tänkte göra ett litet snabbt inlägg om vad jag har ätit och druckit idag x'))..

2st Piroger/Gorby´s
3 Glas cola :D!

x'D! Heheh, gud vilken skräpmat:P.. Jag kanske inte har ätit så mkt, men det är fan jätte onyttigtx'D!
Heheh:P.. Fattar inte hur mätt man kan bli av Pirogerx'D. Aja:D!
EN mumsdag kanske inte skadar (a)

Hare gött/Cince<3


Natthuzz:)

Hejsan:D!

Snart drar jag till Natta och så får vi se vad vi hittar på:D!
Måste ju gratta Patricia ofc:))! Jag tänker se till att vi går ut o fotar lite med:DD! (As nice väder just nu juhe^^!)
Så blir nog lite bilder uppladdade här sedan, för hoppningsvis:))..

Hare gött/Cince :D<3 

Duschat:)!

Halloj:D!

Gud vad uppiggande det kan vara med en dusch:D! Heheh:))!
Ska snart fixa till håret:).. Blir nog lite mer fota senare:D! Hihih^^..
Som ni märer så (som jag skrev tidigare) är det trååk här x'D!
Fast måste erkänna att det är rätt sköt också:P.. Hahah:DD!

Hare gött / Cince<3

Ny header - igen då x'D<3

Hallojsan:D!

Nu har jag jobbat på en ny header (den mesta tiden gick till att koda den x'DD!) Men nu är den alltså här:D!
Funderar på att kanske byta färg till rosa *asg* heheh:P.. Aja, vi får väl se hur det blir^^!
Nu har klockan blivit något mer, men det är fortfarande tidigt och dagen verkar slöa framx'D!
Har alltså fotat nu:).. Inte så många bilder på mig blev det, men typ 5 iaf^^.. Gillar inte precis att fota mig själv såx'D.. Heh:P.. Aja:D! Här kommer nååågra bilder från idag då:))..

Hare gött / Cince<3

36

dh

dh

jdgghj

Ny header, igenx'D

Hejsan:D!

Nu har jag en ny header igen:))..
Kommer snarrt göra en ny - igen xD
Men den dära får vara så länge:))!
Nästa kommer vara MKT mer avancerad, heheh, ni ska få se;))! Fast först måste jag fota:))..
Funderar på vilken färg den ska vara:P.. Blå, Grön lr Rosa^^?
Heheh, nog mest sannoligt att den blir blå, men man vet aldrig:D!
Hoppas den blir bra bara (a)..
Aja:D!

Hare göttigast / Cince<3
3

Topp 10

Hejsan:D!

Här kommer topp 10 som jag lovat er:D!!

10. Kevin Rudolf - Great Escape
9. Kelly Clarkson - Breakaway
8. Kevin Rudolf - Whatchu Waiting For
7. Kevin Rudolf - Crashing Down
6. Kevin Rudolf - Must be Dreamin'
5. Kevin Rudolf - Big Timer
4. Kevin Rudolf - Scarred
3. Kevin Rudolf - Don't Cry
2. Kevin Rudolf - You make the rain fall
1. Bob - Airplanes

Ja:D! Kanske inte så mixad lista (a' x'D! Men aja:))! Heheh, vääldigt svårt att lista, men tror jag fixade det någolunda:D! Heheh:D!

Kommer nog snart ha andra favvisar:).. Men då gör jag en nyx'D! Hahah:p..
Aja:)..
Hihih^^..

Hara gött / Cince<3

Godmorgon:D!

Hejsan:)<3

Nu är det morgon då:D! Eller morgon och morgon men ja:D!
Kommer ha ganska tråk idag:/.. Natta ska på tennis och sommarkul, Wilma ska på tennis o.s.v x'D!
Heheh, kommer då inte heller ha så mkt att blogga om:)..
Min lillasyrra ska på ridläger idag så kommer ha det fett lugntx'D! Hahah, bara min data o jag (a).. Jao:))..
Tror jag möjligtvis ska fota kaninungarna (som man nu börjar skymta teckningen på:D!!) och kanske lite egobilder, då jag ändå har ont om det:)!
Hahah, lägger antagligen upp senare dåh:D! Men först måste man ladda batteriet:o x'D!<3
Just nu sitter jag o lyssnar på msik på spotify:P..
Heheh, har hittat några låtar jag verkligen gillar och tänker nog lägga upp en ny topp TIO;D!<3 Fast det kommer nog ta ett tag då det är väääldigt svårt att favorisera låtar:).. Men kan säga att det finns en del som gått om Grooves så:D! Heheh:)..
Om någon har fler tips så skicka de gärna:D<33

Hare gött/Cince<33

Gud vad trött jag är:P..

Hej!
Jag och Natta låg vakna typ hela natten (fast Natta somnade lite då och då så jag var tvungen att väcka hennex'D) och väntade på att Jonathan skulle ringa:P..
Jag hade ringt honom vid 1:30 ungefär och frågat ungefär när han skulle komma hem, han visste inte men lovade TRE ggr att ringa.. tror ni att han gjorde detx'D? Hahah, nope:).. Men det är lugnt:P..
Hahah, men vi ska ringa och gratta honom senare idag (runt 14) :)..
Men aja:D!

Hare/Cince<3


Heheh<3

Hej:D!

Ni kanske undrar hur mitt minneskort helt plötsligt började funka:)?
Det var min undrbara bruscha som kunde fixat:D! Shiet vilken tur att vi hade ett gammalt minnekort (som inte fungerar) som hade den grejjen som hade lossnat:D!
Heheh, svårt att förklara, men "lock"-knappen hade lossnat, alltså var den låstx'D
Heheh, aja:D!

Hare/Cince<3
mih

GRATTIS PÅ DIG:D<33!!!!

Hej!

GRATTIS PÅ DIG JONATHAN, 20 ÅR IDAG:D<33

Synd att du kommer vara bakis och må illa;)<33 Aja, jag hoppas du hare bäst iaf:D!

Ja må han leva, ja må han leva, ja må han leva ut i hundrade år. Med blommor och med blad vi firar denna dag, hurra, hurra för våran Jonathan idag:D!

Grattis underbar:D<3!

Hare / Cince<3


Natta, jag o Jonathanx'D!

Hejsan:D!
Nu har jag och Natta grillat marshmallows:D! Mumsigt^^! Ska sova här:P.. Ska bli fett nice:D!
Natta ringde Jonathan och han hade 20årsfest och va full, så han hitta inte sin mobil när han snacka irenx'D!
Han sa att han kanske skulle fylleringa mig senare O..O!!! Gör han inte det så ringer vi honom igenx'D! Det ska bli asa fun:D!

hare/Cince<3

Till delad den som jag älskar<3

Hejsan!

Nu hade jag tänkt skriv om den personen som jag älskar:o! Heheh, tänkte skriva om honom eftersom jag aldrig gjort det förr på bloggen (inte änns på de som betyder :oo!!)

Kärlek, det är en svår sak, att älska, det är lätt, men att få tillbaka sin kärlek är faktist jävla svårt! Man måste orka ta slag, som träffar en hårt! Man måste våga chansa, men det gör inte jag..

Det finns en anledning, till varför jag inte vågar, det skulle aldrig funka, det vet faktist jag! Varför just dej, ja det undrar fan jag, varför ska jag alltid falla för de jag inte kan få? Inte kan nå..

Hade du vetat, vad skulle du sagt då? Det är en fråga jag klurar på rätt ofta.. Jag är ofta nära på att skriva vad jag känner, men om det sket sej, skulle vi då fortfarande va vänner? Så jag suddar ut det och skiter it.. Fast då mår jag ännu sämre, ja rent av PISS!

Snart så flyger tiden iväg, du hittar någon annan, för jag vet ju själv att du inte kommer stanna för min skull. För du vet ju inte vad jag känner och då är det omöjligt.. Det är bara mitt fel, att jag är så feg:/..

Fast jag vet ju ändå att jag inte dej kan få.. Det är ju faktist weird att jag kan känna så jag gör :o..

Men jag får släppa mitt tag om dej, fast då kommer jag att falla.. Men jag får bygga upp det igen, kämpa för mitt liv.. Men du är fan min trappa, som kan få mig att må bra, så himla jävla lätt.. Men nu har allt gått snett, jag hör knappt av dig mer..

Fatta att jag äskar dej..

/Cince</3

Natthuz<3

Hejs:D!

Är ju bara TVUNGEN att lägga in en liten sak om en särskild person vid namn Natalie Josephine Ingeborg Hållqvist / Rebecca Anny Svea Johanson :D<3

Du är mitt liv gmn<3 Du är min ängel som skyddar mig från att falla<3 Om jag ändå lyckas falla, så flyger du för att hindra mig från att slå i marken<3
När allting skiter sig, gör du så att allt känns bra igen, du får mig att skratta, du får mig att le<3 Det är svårt för mig att vara lika snäll som dig, men jag försöker<3 Men jag kommer aldrig lyckas, för du är min ängel, min skyddande ängel<3
När allt skiter sig, så kan jag dela det med dig, du delar på MIN smärta, det är fan en stor grej<3 Du är min underbara sis, din lilla filur till tjej:D!<3

Älskardej natta<33

Puss/Cince<3

Imorrn blire Natta, om jag mår bättre!

Hallojschan:D!

Imorrn äre Natta som gäller:D! Då ska vi ha skojj :3!
Vi ska göra en sak som ni får reda på imorrn, heheh, måste fixa en sak i photoshop *klurigt flin* hihihi^^!
Aja, Grattis Victoria och Daniel:P..
FAST MER GRATTIS TILL STEFAN SOM FYLLER IDAG:D!
GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA STEFAN "magister" x'D<3
Ps. Stefan gillar inte att man säger magister t honom, då känner han sig gammal, vilket han iofs börjar bli nu, men det säger vi inte^^!<3

Hare / Cince<3


Fotat:)..

Sjobréjsan:D!

Nu har jag fotat ninerna, mig själv och.. Mig själv^^.. Kameran tog slut på batteri, så kan inte lägga upp alla bilder på mig, men lägger iaf upp 1:D!
Heheh, ursäkta att jag är så ful (a)<3

Hare / Cince<3

mih

Ny header - ursäkta sug kvalitén !

Hej!

Nu har jag bytt header:D! Kanske byter färg på den, men än så länge får den vara ljus blå:)! Ursäkta att kvalitén suger, men ni får stå ut (a) Ärligt gillar jag den gamla MYCKET bättre, men var tvungen att byta bilder:P..

Aja<3

Hare/Cince<3

Alla sover x'D

Hej!

Lite tråkg fakta, men jag har ca 200 kontakter på msn och INGEN är inne x'D! Hahah, bara för att det är sommarlov:P! Hahah, men jag förstår, hade jag kunnat skule jag med sova just nu, men icke;o.. Aja:)).. Får vänta tills alla har loggat in, måste prata med Ella:/.. Så synd, i skulle ju ha det så kuul idag:/! Aja *suck*, jag mår inge bra och vill lixom inte smitta hene så at hon blir ännu sjukare än hon redan är:o (hon ar ingen smittsam sjukdom).

Jao, det var mest det jag ville skriva x)<3

Hare bättre än mig/Cince<3

Lite frågor:D!

Hej!

Till er som faktist läser min blogg (typ max 1 x'D) här kommer lite frågor ni skulle kunna underhålla er med att försöka svara på (a)

1. Vad är mina favorit smycken?
(1) - halsband o örhängen
(x) - örähängen o ringar
(3) - halsband o ringar

2. Vad har jag för djur hemma ;D!?
(1) - Hund och Laniner
(x) - Katt och Kaniner
(3) - Katt, hund och kaniner

3. Hur många kaniner ägen jag, som är hemma hos mig (INTE med kaninungarna)
(1) - 3st
(x) - 2st
(3) - 9st

4. Vad är mitt favorit djur;D!?
(1) - Kanin
(x) - Katt
(3) - Häst

5. Vad är min favorit färg;)?
(1) - Mörkblå
(x) - Ljusblå
(3) - Havsblå

6. SIST, men inte minst;D! VAD heter jag ;D!?
(1) Denice
(x) Julia
(3) Cince

Ett inlägg till de som får mig att må bra varje dag <33

Hejsan!

Nu hade jag tänkt lägga upp ett inlägg till de som får mig må bra när allt skiter sig<3

Natta - Du finns fan alltid där, mitt hjärta:o!<3 Fatta att du betyder mest oavsett vad som händer, vad jag säger eller gör<3!!

Jonathan - Önskar du visste vad du betyder för mig:o!<3 Du får mig att må bra bara genom att skriva heeey! ((:<33

Karolina - Vi kanske inte må prata så ofta, men du betyder fett mkt för mig, din flummgris:o<3

Lovisa - Hahah, pluttan:D! Du kanske inte vet det, men du betyder grymt mkt för mig gmn :))<3

Ronia - Du finns alltid där när det inte är så bra, och det är det som betyder<3!

Sofia - Hahah, vi må inte träffas ofta, men nä vi gör det så är det fan bäst:D!

Tilde - Din lilla skit:D! Du är fan alltid glad och gör en glad:D! Tiden när jag hade Tellus var fan bäst!<3

Flummgruppen tillsammans, en komplett blandning! Kan göra vem som helst glad tillsammans! Cuz' we are Unstopable!

Hoppas jag inte glömt någon nu:))<3 Då är det bara at hojta till:D<33

Hare/Cince<3

Mår inte så bra:/..

Hej!
Jag mår inte så bra just nu, gick typ o la mig 2-3 (på morgonen) och vaknade 5:20 ungefär, så har inte sovit så mkt.. Sitter och lyssnar på Groove Coverage och laggar sönder på batterina i min datamus som ska dampa och hålla på att ta slut så att den knappt funkar *suck*.. Aja, mår typ skit illa och huvet känns as tungt (big head x'D), haha, men hade iaf tänkt lägga upp lite inlägg..

Skulle varit med Ella idag, men blir nog inte så nu:/.. Kommer inte orka med dagen och skulle bara vara sur och trött, då är det varken kul för henne eller mig.. Men aja, ska försöka skriva ganska mycket inlägg och så idag, så att jag tar igen när jag var oaktiv:P..

Hare/Cince

Topp 5 - Favvo låtar:D!

Hejsan!

Nu blir det en ny topplista på låtar och denna gång, TOPP FEM:D!

5. Groove Coverage - The last Unicorn
4. Groove Coverage - Poison
3. Groove Coverage - Moonlight Shadow
2. Groove Coverage - 7 Years and 50 Days
1. Groove Coverage - Million Tears

Haha, framgår nog ganska säkert vem min favvo artist är (a)
Kan säga att det var väääldigt svårt att säga vilken jag gillar mest och vilken jag gillar mindre o.s.v:).. Gillar så grymt mycket fler låtar, men men x'D!

Hare/Cince<3

G C

Tråkig:)

Hejsan:D!
Gud vad jag är tråkig egentligen, borde hitta på något roligt att skriva om:P..
Mina kärleksproblem är nog inte så roligt att läsa om och inte heller om mina underbara, nyfödda kaninungar:P..
Mitt liv är rätt boring just nuex'D!
Jo, fick sommarlov för några dagar sedan och vet ni vad som är piss!? MINNESKORTET TILL "MIN" KAMERA HAR PAJJAT, SÅ NU KAN JAG INTE FOTA, GAAAAAH X'P!
Så nu ska jag "slösa" MASSA pengar på ny mobil, minneskort till den + minneskort till kameran x'P! Kanske även hörlurar till datan och ett nytt objektiv till kameran (HATAR att inte kunna zooma mer än 55mm x'P!).
Så, ja det var lite om det:)..

Slänger upp en halvgammal bild på mig också^^
Jag

Topp 3 - Favorit låtar

Hej!
Nu hade jag tänkt lägga ut min topp 3 på favorit låtar:).. Varför så några låtar är därför jag inte har några specifika favorit låtar efter detx'D<3

3. Selena Gomez - Naturally
2. Train - Hey soul sister
1. Taio Cruz - Break your heart

Skriv gärna era favvo låtar:D<3

Hare / Cince<3

Hejsan!

Hej!
Förlåt att jag inte har skrivit, men har inte tänkt på bloggen (a) bilder på kaninungarna finns på www.ulanea.weebly.com om någon vill se de:).. Ja, det var det jag ville skriva x'D<3

Hare / Cince <3

RSS 2.0